Vítejte na našich stránkách.

11. kolo (poslední)

05.04.2009 22:43

TJ Polešovice - TJ Sokol Postoupky B

 3 - 5

 

Zhodnocení průběhu utkání a celé soutěže od kapitána:

V krásnou první dubnovou neděli k nám zavítal tým Sokolu Postoupky B k utkání posledního kola Zlínské krajské soutěže skupiny Západ. V sále sokolovny pod námi zrovna probíhalo hodnocení vín na letošní velikonoční košt, tak jsme někteří myšlenkami degustovali spolu s vinaři. Tato neděle mohla být ještě krásnější, pokud bychom vyhráli :-).
Hrálo se totiž o bronzovou příčku v konečném pořadí. V opačném případě na proherce zbývalo až místo šesté. Na první šachovnici zvítězil Hlaváček, ale radost jsme z toho neměli, jelikož je to jen shoda jmen a jedná se o hráče Postoupek. Na druhé šachovnici domácí Míša Stanislav ukončil svou letošní úspěšnou šachovou sezonu remizou. Taktéž na třetí šachovnici remizoval tentokrát už domácí Hlaváček Petr a připsal si tak svůj osobní úspěch s velmi kvalitním soupeřem. Na čtvrté desce remizoval Hlaváček Tomáš a na páté šachovnici taktéž remiz uhrál Náplava Michal. Bohužel na dalších dvou šachovnicích domácí hráči své partie prohráli a o výsledku již bylo rozhodnuto. Na osmé šachovnici ještě zachraňoval čest domácích náš nejmladší hráč Náplava Jan a po zajímavé koncovce zvítězil a připsal si na své konto cenný bod.
Celkově jsme skončili tedy na již zmiňované 6. příčce.

 

Sezonu hodnotím kladně a myslím, že se mnou budou souhlasit i moji spoluhráči. V průběhu roku jsme se pohybovali v půlce tabulky a ta bronzová medaile mohla být tou pomyslnou třešničkou na dortu :-). Ale o to větší motivaci máme do příští sezóny. Myslím, že máme relativně mladý tým, který postupně dozrává jako to polešovské víno a zákonitě se musí jednou stát šampiónem.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode